top of page
hand-holding-globe-with-international-so

ECURI WERKT SAMEN MET MEER DAN 40 SCHOLEN, DISTRIBUTEURS EN MASTERS IN 25 LANDEN.

OVER ONS

ECURI COSMETICS

Ecuri Cosmetics is opgericht door Elizabeth Kurucz. In 1984 zijn we begonnen met micropigmentatie.

 

Machines werden op dat moment niet gebruikt. We gebruikten een naaimachine naald die was vastgemaakt aan een bamboe eetstokje.

 

Sindsdien is er veel veranderd. Het is ons doel om toonaangevend te zijn in innovatie voor pigmenten, naalden, machines en onderwijs.

ONZE PRIORITEIT

Veiligheid en betrouwbaarheid

Al onze pigmenten voldoen aan de Reach 2022 wetgeving en zijn veilig. Onze PMU apparatuur is CE gekeurd "CE declaration of conformity", vervaardigd uit de beste materialen, in Europa voor jarenlang probleemloos werken.

Ecuri-pigmenten worden geproduceerd in ons eigen laboratorium. We hebben onze eigen formule ontwikkeld voor organische pigmenten die niet van kleur veranderen maar geleidelijk vervagen, zonder rood of grijs te worden. Het belangrijkste is dat onze pigmenten veilig zijn in gebruik en voldoen aan alle EU-normen, zoals de ResAP 2008 en de nieuwe Reach-verordening van Reach 2022.

 

Ecuri is expert in het verwijderen en corrigeren van PMU.

We hebben ons eigen micronaaldsysteem ontwikkeld voor huidverbetering en rimpelvermindering, met behulp van uw eigen micropigmentatiemachine.

Een rimpelvrije toekomst zonder snijden of Botox.

ALEC-for-web.png

ALEC KURUCZ

PERMANENT MAKE-UP ARTIST / OPRICHTER

Alec Kurucz is een permanente make-up artiest sinds de vroege jaren 80.

 

Hij ontwikkelde veel nieuwe technieken en was een van de eerste cosmetica-tattoo-artiesten in Nederland, een pionier op het gebied van eyeliner-tatoeages en hoofdhuidpigmentatie.

 

Dankzij zijn visie brengt hij in de loop der jaren altijd vernieuwing in het veld met het op doorlopend ontwikkelen van nieuwe producten en machines.

bottom of page