Beautiful%20Hair%20Model_edited.jpg

PRODUCTEN

PMU Apparatuur

Al onze Ecuri-machines zijn ontworpen en ontwikkeld in Duitsland, ze zijn GGD (gezondheidsautoriteit) goedgekeurd en uiterst betrouwbaar. Een Ecuri micropigmentatie machine laat je niet in de steek! Bent u niet tevreden, dan zorgen wij ervoor dat de machine direct wordt vervangen.

 

Dermamedical 3

Derma Medical 3 bevat vooruitstrevende digitale techniek en is standaard uitgerust met de High Definition straight handpiece. Is zonder twijfel het mooiste en beste handstuk in de PMU markt Precision Technique from Germany.

 

Deze pen is uitermate nauwkeurig, zeer stil en trillingvrij, de pen loopt zo zacht en mooi dat nauwelijks enige vibratie waarneembaar is. Toch gaat deze pen moeiteloos 150 in een seconde op en neer. De naald incisies worden de de processor in de control unit zo gestuurd dat ze altijd grote, diepte en onderlinge afstand hebben.

 

Dit garandeert een optimaal en perfect resultaat doordat deze pen de huid nauwelijks beschadigd en hierdoor de huid zeer snel hersteld. Het pigment ondervindt hierdoor nauwelijks afstoot.

 

Natuurlijk is de High Definition Handpiece uitgerust met safely hygiëne modules. Met meer dan 22 verschillende naaldconfiguraties.

 

Derma Medical 3 is geschikt voor scalppigmentatie!

dermamedical.png

€ 2.550,-

 
unika-for-webshop2.png

Unika PMU Device

De Unika micropen en control unit is een uniek systeem waarmee diverse behandelingen mogelijk zijn. Unika micropen is een krachtige PMU pen waarmee snel en uiterst nauwkeurig pmu kan worden gezet. Op deze pen kunnen alle transparante naaldmodules worden aangesloten, ook de perfecte nano & nanoflex naalden.

 

Unika micropen is een Nederlands product met de unieke maxon micro engine als krachtbron. Deze motor is vervaardigd in Zwitersland en wordt door iedereen erkent als de beste micro motor ter wereld. Unika pennen zijn aansluitbaar op nagenoeg alle control units en power supplies.

UNIKA-CONTROL-4-1874x2048.png

€ 850,-

 

Symphony 2

Symphony II is een apparaat van hoge kwaliteit dat betrouwbaar en veilig werkt.
Het is gecertificeerd, getest en voldoet aan alle hygiënische eisen.
 

Het bevat een handstuk, bedieningseenheid, adapter en een voetpedaal.
 

Bij het pigmenteren worden de pigmenten door de incisies in de bovenkant van de huidlaag geïmplanteerd. Door de verstelbare naald snelheid van de Symphony II is het ook makkelijk om probleemhuid te behandelen.

€ 1.250,-

Ekran Resmi 2021-03-05 09.49.05.png