PERMANENT MAKE UP VERWIJDEREN

PERMANENT MAKE UP VERWIJDEREN

Ik wil zelf een behandeling voor het verwijderen van Permanent Make-Up

Wij begrijpen als geen ander dat u zich ontzettend ongelukkig kunt voelen met verkeerd gezette permanent make-up of uw tattoo. U zou hier zo snel mogelijk vanaf willen of professioneel advies krijgen en geholpen worden met het verwijderen of herstellen van uw permanente make up of tatoeage door een specialist.

Onze website is zeer uitgebreid en er wordt bijzonder veel informatie verstrekt over de belangrijkste punten die u moet weten voordat u aan een van onze laser of naald behandelingen gaat beginnen. Kijk eens rond op onze informatieve website en kom alles te weten over onze verschillende technieken en mogelijkheden voor uw tatoeage of permanent make-up wenkbrauwen en eyeliner te corrigeren of geheel te laten verwijderen door middel van de laser techniek of de naald techniek.

Wilt u ons persoonlijk spreken voor advies of een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kosten: €100,- per behandeling
Vaak in één keer niet alles weg maar wel heel veel beter.

Veelgestelde vragen

 

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor een behandeling plannen wij een uur voor u uit.

De huid heeft minimaal 4 weken nodig om genoeg te herstellen voor een volgende laser of naald removal behandeling. Als u na één of meer behandelingen het gewenste resultaat heeft bereikt dan moet u ongeveer 2,5 maand wachten voordat u kunt beginnen aan nieuwe permanent make up.

Door onze ruime ervaring bent u bij ons in veilige handen en kunt met een gerust hart beginnen aan de laser of naald behandeling.

Is de behandeling pijnlijk?

De laser behandeling voelt een beetje aan of er steeds een elastiekje tegen uw huid aan geschoten wordt, de meeste mensen vinden deze behandeling goed te verdragen.

De naald removal techniek is dezelfde techniek als u al heeft gehad toen het pigment bij u ingebracht werd met de permanent make-up of tattoo behandeling, deze behandeling voelt dus ongeveer hetzelfde aan.

Na de behandeling krijgt u een verkoelende crème op de behandelde plek en ronden wij de behandeling af en krijgt u nog wat instructies voor de nazorg.

Mag iedereen een behandeling ondergaan?

Gezondheid
Mocht u niet gezond zijn, specifieke medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling staan, altijd vooraf de (huis)arts raadplegen.

Zwangerschap
De Yag laser behandeling mag niet bij u worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap.

Oogaandoening
Komt u voor uw eyeliner te laten laseren en heeft u een oogaandoening, dan dient u dat vooraf duidelijk aan ons te melden.

Dragen van een bril of contactlenzen
Het dragen van een bril of contactlenzen zien wij niet als een oogaandoening en is dan ook geen probleem.

Fotoallergisch
Cliënten die een laser behandeling bij ons ondergaan mogen niet overgevoelig zijn voor licht (fotoallergisch) of laser gerelateerde behandelingen.

Downloaden voor vrij gebruik:

Voorzorg PMU behandeling

Om de behandeling meer aangenaam te maken kunt u ervoor kiezen om een lichte plaatselijke verdoving te nemen met Emla créme. Deze créme kunt u via uw huisartsarts op recept verkrijgen en daarna bij uw apotheek ophalen.

Voordat u aan de behandeling gaat beginnen moet u volgens de Nederlandse wet eerst de “gezondheidsverklaring” invullen, hier staan een aantal vragen op over uw gezondheid en eventueel medicijn gebruik. Deze gezondheidsverklaring vult u bij ons in voordat we gaan beginnen.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Wij zullen een foto nemen van de zone die we gaan behandelen, zo kunnen wij later goed bekijken wat de vorderingen zijn na één of meerdere behandelingen.

Vooraf zullen wij de keuze maken met welke laser frequentie wij uw probleem gaan aanpakken of we kunnen ook beslissen om met de naald removal techniek aan de gang te gaan. De beslissing die wij ter plekke nemen tussen de laser of de naald techniek hangt af van vele factoren.

Laser behandeling

 • Wenkbrauw
  Voor de behandeling wordt er een brilletje bij u geplaatst om uw ogen te beschermen, de bril zorgt ervoor dat het zicht totaal onttrokken wordt aan uw ogen.
 • Eyeliner
  Wij zullen voor de behandeling doormiddel van een soort metalen lepeltje uw oog beschermen.
 • Lippen
  Wij zullen voor de behandeling een bril met gekleurde glazen geven die uw ogen beschermt.
 • Tatoeage
  Wij zullen voor de behandeling een bril met gekleurde glazen geven die uw ogen beschermt.

Naald removal
Mochten wij de keuze maken om voor de naald removal behandeling te kiezen dan heeft u geen bescherming nodig en gaan we direct aan de behandeling beginnen.

Nazorg van de behandeling

Elke behandeling heeft zijn eigen nazorg nodig waar u zich goed aan moet houden nadat u bij ons behandeld bent. Er is een duidelijk verschil in nazorg tussen pigment verwijderen of dat u het laat aanbrengen.

Laser of naald pigment verwijderen nazorg:

Na de laser of de naald removal behandeling is de huid beschadigd, deze heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om genoeg te herstellen voor uw volgende “verwijder” behandeling. De huid zal de eerste 24 tot 48 uur wat rood en gezwollen kunnen zijn, houdt de huid de eerste dagen zoveel mogelijk droog, en gebruik 3x daags de door ons meegegeven créme.

Alec Kurucz is de expert op het gebied van verwijderen van Permanent Make-up. Al meer dan 30 jaar is hij actief in Permanent Make-up. Hij heeft zelf veel innovaties uitgedacht op het gebied van Laser removal en verwijdering met pigmentatie techniek.

Soft Brow Removal en Tattoo Removy heeft Alec zelf ontwikkeld. Dit zijn de eerste effectieve removal producten zonder zuren of alkalische oplossingen. Zij beschadigen de huid niet.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This