PERMANENT MAKE UP VERWIJDEREN

De naald removal techniek voor het verwijderen van PMU

PERMANENT MAKE UP VERWIJDEREN

De naald removal techniek voor het verwijderen van PMU

De naald removal techniek voor het verwijderen van PMU

De naald removal behandeling (non laser removal) is in veel gevallen iets langzamer met verwijderen als de laser behandeling, dus waarom zou er voor de naald removal techniek gekozen worden en niet voor de laser behandeling?

Als het pigment niet met de laser verwijderd kan worden dan gaan wij over op onze unieke naald removal techniek. Met deze door ons zelf ontwikkelde techniek kunnen wij het pigment alsnog verwijderen of lichter maken wanneer de laser geen optie meer is. Wij kiezen voor de naald removal techniek als een pigment een uv filter heeft waar de laser niet doorheen kan of het een kleur betreft die we met de laser niet kunnen behandelen doordat er stoffen in zitten die niet kunnen afbreken.

De naald removal techniek (non laser removal) heeft nog een groot voordeel, wij kunnen hiermee heel nauwkeurig het pigment lichter maken. De laser gaat vaak te snel als u uw wenkbrauwen of eyeliner een tintje lichter wilt hebben, met de naald removal techniek is dit probleem zeer nauwkeurig op te lossen. Wij zullen voordat de behandeling begint uw pigment probleem goed inschatten en samen met u beslissen welke behandeling het meest geschikt voor u is.

We hebben verschillende naald removal behandelingen, hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Geheel verwijderen van permanent make up
  • Geheel verwijderen van Tatoeages
  • Donker pigment zeer nauwkeurig lichter maken
  • Gedeeltelijk verwijderen (bijvoorbeeld te dikke wenkbrauwen of eyeliner dunner of korter maken)
  • Uitgelopen eyeliner verwijderen
  • Te hoge boog in de wenkbrauwen aanpassen

De naald removal techniek (non laser removal) zal de inkapseling rond het pigment oplossen en de huid wat langer open houden om het lichaam de kans te geven op het pigment gedeeltelijk af te voeren en op te nemen. De huid kan na de behandeling rood en gezwollen zijn en heeft enkele dagen nodig om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om geheel te herstellen, deze periode moet daarom aangehouden worden voordat u weer de eventuele volgende behandeling mag ondergaan.

In veel gevallen wordt er bij de naald removal techniek een zuur of een andere bijtende stof gebruikt in de behandeling, onze eigen removy vloeistof bevat absoluut geen schadelijke stoffen voor de huid.

Het verwijderen van Permanent Make-up is een van de vaardigheden die elke specialist moet beheersen. Ecuri geeft elke eerste donderdag van de maand speciale trainingen voor het bekwamen in de juiste technieken voor het verwijderen van Permanent Make-up.

Er is geen enkele techniek, die alle problemen in één keer kan oplossen. Voor verschillende problemen zijn er verschillende methodes en technieken. Vaak wordt er van verschillende technieken gebruik gemaakt voor een optimaal resultaat.

Removal producten

Removy Solution 5ml

Removy Solution is een revolutionaire, zachte pigment verwijderaar, die geleidelijk Permanent Make-up en tatoeages lichter maakt. Dit is een nieuwe techniek, waarbij het pigment uit de huid wordt verwijderd door Removy Solution in de huid te pigmenteren. Removy Solution is geen bijtende stof maar een zacht product, dat geleidelijk het pigment uit de huid haalt, en is vooral geschikt voor wenkbrauwen en lip-correcties.

Zelfs witte pigmenten en camouflagetinten kunt u ermee verwijderen.
Met Removy Solution kunt u ook direct een pigmentatie corrigeren. Met deze Lotion kan ongewenste of verkeer geplaatste pigmentatie tot één uur na de behandeling worden hersteld door Removy Solution met Microbrush over de onbewerkte pigmentatie te wijven.

All in One product
Kan worden gebruikt voor de directe verwijdering na de pigmentatie. Goed inwrijven met de microbrush.
Voor oude pigmentaties, inpigmenteren met korte 5-shader naaldmodule. 0,5 mm uit laten steken en de huid langzaam open schuren.

Removy Solution meerdere malen aanbrengen.

Soft Brow Removy 10ml 

Soft Brow Removy is een zacht en veilig product waarmee je te donkere of foutieve wenkbrauwpigmentaties kan oplichten.
Soft Brow Removy breekt geleidelijk de kristalstructuur van het pigment in de huid af.
Je eigen huid kan het pigment hierdoor makkelijker afstoten. Binnen enkele dagen wordt je wenkbrauw lichter. Om het geheel te verwijderen dien je de behandeling enkele malen te herhalen.
Soft Brow Removy is geen bijtend zuur maar pH neutral.

Hoe gebruik je Soft Brow Removy ?
Ondiep inpigmenteren met 5-shader naaldmodule. De huid zal wit worden. Dit is geen camouflage maar de witte Brow Removy trekt het ongewenste pigment uit de huid.

Tattoo Removy (Extra strong) 10ml

Speciaal voor verwijderen van tattoo’s.
Tattoo Removy is de sterkste verwijderaar in ons assortiment. Het bevat dezelfde bestanddelen als Soft Brow Removy alleen in een veel hogere concentratie. Het is alleen voor ervaren pigmentisten.

Je mag het absoluut niet bij de ogen gebruiken.

Verder moet u oppassen bij dunne, zachte, gevoelige, transparante, porseleinen huidjes. Deze zijn niet zo sterk en Tattoo Removy kan daar een klein kuiltje veroorzaken (atroe). Grote oppervlakken kunt u ook niet in één keer behandelen. Op bijvoorbeeld een grote tattoo kunt u het beste allemaal kleine eilandjes van 4 mm² behandelen. De gezonde huid, die tussen de behandelplekken ligt zorgt ervoor dat de huid weer snel geneest.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik een 5-shader naaldmodule. Zeer korte tip 0,5 mm. Eerst verdovingscrème aanbrengen, begin pigmenteren met Tattoo Removy en de huid opent zachtjes. Tattoo Removy zal de inkapseling afbreken.
Wanneer de huid volledig opent, stopt de behandeling. Zo niet, herhaal de zachte pigmentatie met Tattoo Removy. Tenslotte, droog de huid met Cleanex.

Nazorg
Breng vitamine A + D zalf na 2 uur aan. Tattoo Removy mag alleen gebruikt worden door professionals, die de Ecuri Removal Training met succes hebben afgerond. Absoluut niet bij de ogen gebruiken.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up