EVENTS

EVENTS

Masterclass Ultra Realistic Brow bij La-Lique Cosmetics

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van PMU is Ultra Realistic Brow Technique. Wenkbrauwen, niet van echt te onderscheiden.
Dit is geen gestileerde make-up wenkbrauw, maar een ultieme kopie van de natuurlijke wenkbrauwen.

Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een nieuwe, speciaal ontwikkelde nano-naald. Deze naald is ultra dun, 0,20 mm en heel flexibel. Je kan er als het ware mee tekenen alsof het een penseel is. Het pigmenteren van ongelofelijke fijne natuurlijke haartjes is nu mogelijk.

Deze Masterclass is alleen bedoeld voor pigmentisten met ervaring.

Prijs: €375,- (btw vrij)

Datum: zaterdag 28 oktober 2017
Locatie: Hectorlaan 27-29, 1702 CL, Heerhugowaard
Aanvang: 11:00 uur
één model nodig!

Bel  072-5119390 of mail naar info@la-lique.nl om aan te melden.

Prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

6TH NATIONAL PERMANENT SYSTEM CONFERENCE & INTERNATIONAL

Op 11 november zal Alec Kurucz aanwezig zijn op het NATIONAL PERMANENT SYSTEM CONFERENCE & INTERNATIONAL MASTERCLASS. Het is de 6de keer dat dit wordt georganiseerd.

Tijdens dit evenement zullen er presentaties door bekende Permanente Make-up artiesten worden gegeven en nieuwe technieken worden uitvoerig besproken.

Alec zal tijdens de conferentie niet alleen zijn speciale wenkbrauwtechniek presenteren, maar ook de pigmenten in het algemeen en de specialiteiten van Premium, Super Stroke and Razor Sharp pigmenten. Hij zal gaan werken met microblading en hij zal een nieuw microblading apparaat presenteren!

Datum: 11 november 2017

Locatie: M0 Gastlandhotel & Conference Center Budapest, Hongarije

V.I.P. dag bij Ecuri Cosmetics

Speciaal voor onze PMU artists , die in 2016/2017 zijn begonnen met de basisopleiding PMU, organiseert Alec Kurucz een V.I.P. dag.

Die dag zal bestaan uit 3 presentaties en één workshop:

Presentatie Removal:
Alec Kurucz zal met diverse technieken demonstreren hoe PMU verwijderd kan worden. Leer werken met de diverse removal producten die Ecuri Cosmetics te bieden heeft.

Presentatie Ombre Brows:
Wat is nu eigenlijk een Ombre brows, en welke technieken kun je combineren, welke naalden kun je het beste gebruiken en welke pigmenten zijn het mooist voor de Ombre Brow.

*NIEUW* *NIEUW* *NIEUW*

Presentatie verwijderen donkere kringen onder de ogen:
Alec gaat een nieuwe revolutionaire  techniek demonstreren, waarbij met een speciale PMU-techniek en een nieuwe naald, donkere kringen worden verwijderd (zowel bij een blanke als een donkere huid).

Na de lunch, welke wordt aangeboden door Ecuri Cosmetics, heb je de mogelijkheid om op je model de removal techniek, of de ombre techniek te oefenen en te perfectioneren.

Datum: Donderdag 30 november 2017 VOL!!!
              Vrijdag 1 december 2017
Locatie: Ecuri Cosmetics – Lisbaan 15 – 2908 LN Capelle aan de IJssel
Tijd: 11.00 uur tot 17.30 uur
Kosten: 250,- euro
1 model meenemen

Opgeven kan via 010-4507790 of via info@ecuri.com (VOL=VOL)

 

Alec Kurucz is de pionier in Permanent Make-up en loopt al 30 jaar voorop in PMU. Alec geeft masterclasses in heel Europa.

Pin It on Pinterest