IPL ONTHAREN

Onmisbaar in iedere professionele schoonheidssalon.

IPL ONTHAREN

Onmisbaar in iedere professionele schoonheidssalon.

IPL ONTHAREN

IPL ontharing (Intense Pulsed Light) werkt als volgt: de lichtflits penetreert de huid en veroorzaakt een beschadiging in de haarfollikel en stolt het bloed in de voedingsbodem van het haar. Hierdoor kan het haartje niet langer groeien en kun je je klant binnen een aantal behandelingen van zijn/haar ongewenste haargroei af helpen.

De frequentie en hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied. Dit gezien de mens verschillende haargroeifasen heeft en de IPL alleen effectief is bij haren die zich in de actieve groeifase bevinden. Dankzij de GEM-technologie (een methode die gepatenteerd is en dus alleen de Ecuri IPL apparatuur bezit) is deze definitieve ontharing methode minder gevoelig dan de IPL en laserbehandelingen van voorheen. Hiermee bundel je de energie krachtiger onder de huid en kom je in een mum van tijd van ongewenste haargroei af, zonder dit als pijnlijk te ervaren.

Nooit meer last van haargroei, altijd glad, altijd perfect!
Veilig, snel, pijnloos, definitief, zonder risico, niet duur én geschikt voor de donkere huid.

Erkend certificaat
Bij Ecuri Cosmetics wordt zeer veel zorg besteed aan de bijbehorende trainingen. Deze zijn gekeurd door de verzekeringsmaatschappij en in tegenstelling tot menig ander bedrijf kun jij je met een certificaat van Ecuri Cosmetics dekken voor wettelijke aansprakelijkheid zonder hiervoor een ANBOS specialisatie te hebben.

Voor de donkere huid
De donkere huid was voorheen moeilijk te behandelen met IPL. Het haar ging niet weg en er was grote kans op pigmentvlekken en verbrandingen. Ecuri IPL Record-serie is dankzij de gepatenteerde GEM technologie tevens als enige geschikt voor de donkere huid (type 5 en 6).

Wil je een afspraak maken met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende demonstratie? Neem dan contact met ons op! Bel 010 450 77 92 of vul het contactformulier in.

Pin It on Pinterest