ECURI SCALP PIGMENTATION

Je haar echt terug

 

ECURI SCALP PIGMENTATION

Je haar echt terug

 

Je haar echt terug!!

Ecuri heeft 2 unieke technieken waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen. Je ziet er gewoon goed gekapt uit.

Hair Rescue Program is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben, het maakt je haardos geleidelijk voller.

Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek.
Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt eerst de stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Ecuri permanent make-up apparaat. Binnen enkele weken ziet iedereen de eerste resultaten: je haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder. Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is.

Na de behandeling met Hair Rescue essentiële vitamines moet je elke avond Hair Rescue Scalp Lotion gaan gebruiken. Het is belangrijk om dit elke dag te doen. Hair Rescue Scalp Lotion werkt samen met de behandeling en bevordert even eens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels. Hair Rescue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben. Scalp pigmentatie is hiervoor wel een oplossing.

Ben jij een Permanent Make-up professional en wil je aan de slag met een topmerk?  Mail ons via onderstaande knop en wij nemen dan persoonlijk contact met je op.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This