Beauty_edited.jpg

PMU REMOVAL

De naaldtechniek voor het
verwijderen van PMU

De naaldverwijderingstechniek (niet-laserverwijdering) is in veel gevallen iets langzamer bij het verwijderen dan de laserbehandeling, dus waarom zou de naaldverwijderingstechniek worden gekozen in plaats van de laserbehandeling?

 

Als het pigment niet met een laser kan worden verwijderd, schakelen we over op onze unieke naaldverwijderingstechniek. Met deze zelf ontwikkelde techniek kunnen we het pigment alsnog verwijderen of lichter maken als de laser geen optie meer is. We kiezen voor de naaldverwijderingstechniek als een pigment een uv-filter heeft waar de laser niet doorheen kan of een kleur is die we niet met de laser kunnen behandelen omdat er stoffen in zitten die niet kunnen afbreken.

 

De naaldverwijderingstechniek (niet-laser verwijderen) heeft nog een ander groot voordeel, we kunnen het pigment zeer nauwkeurig oplichten. De laser gaat vaak te snel als je je wenkbrauwen of eyeliner lichter wilt maken, met de naaldverwijderingstechniek is dit probleem zeer nauwkeurig op te lossen. Voordat de behandeling start, zullen wij uw pigmentprobleem goed beoordelen en samen met u beslissen welke behandeling voor u het meest geschikt is.

 

We hebben verschillende behandelingen voor het verwijderen van naalden, hieronder zijn enkele voorbeelden:

Volledige verwijdering van permanente make-up

Volledige verwijdering van tatoeages
Licht donkerder donker pigment
Gedeeltelijke verwijdering (maak bijvoorbeeld dikke wenkbrauwen of eyeliner dunner of korter)
Verwijder gelekte eyeliner
Pas een te hoge boog in de wenkbrauwen aan

De naaldverwijderingstechniek (niet-laserverwijdering) lost de inkapseling rond het pigment op en houdt de huid iets langer open zodat het lichaam het pigment gedeeltelijk kan afvoeren en absorberen. De huid kan na de behandeling rood en gezwollen zijn en het duurt enkele dagen om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om volledig te herstellen, dus deze periode moet worden aangehouden voordat u een volgende behandeling kunt ondergaan.

 

In veel gevallen wordt bij de naaldverwijderingstechniek een zuur of andere bijtende stof gebruikt bij de behandeling, onze eigen verwijderingsvloeistof bevat absoluut geen schadelijke stoffen voor de huid.

thumbnail_IMG_1128.jpeg

Removal Micropigmentation

removy-solution.png
soft-brow-soluion.png

Removy Solution
 
10 ml

Soft Brow Removy
10 ml

All in One product.
Kan worden gebruikt voor directe verwijdering na de pigmentatie. Dit aanbrengen met Microbrush en goed inwrijven.
Voor oude pigmentaties, inpigmenteren met korte 5-point shader naaldmodule. 0,5 mm uit laten steken en huid langzaam open schuren. Meerdere malen Removy Solution aanbrengen.

Price: € 44,00

Soft Brow Removy is een zacht en veilig product waarmee je te donkere of foutieve wenkbrauwpigmentaties kan oplichten. Soft Brow Removy breekt geleidelijk de kristalstructuur van het pigment in de huid af. Je eigen huid kan het pigment hierdoor makkelijker afstoten. In enkele dagen wordt je wenkbrauw lichter. Om het geheel te verwijderen dien je de behandeling enkele malen te herhalen.
Soft Brow Removy is geen bijtend zuur maar pH neutraal.

Hoe gebruik je Soft Brow Removy ?

Ondiep inpigmenteren met 5-shader naaldmodule. De huid zal wit worden. Dit is geen camouflage maar de witte Brow Removy trekt het ongewenste pigment uit de huid.

Price: € 59,00

tattoo-removy.png
ultra removy-solution.png

Tatto Removy
(Extra Strong) 10 ml

Speciaal voor verwijderen van tattoo’s. Tattoo Removy is de sterkste verwijderaar in ons assortiment. Het bevat dezelfde bestanddelen als Zap Away ‘All in One’ alleen veel hogere concentratie. Het is alleen voor ervaren pigmentisten. U mag het absoluut niet bij de ogen gebruiken. Verder moet u oppassen bij dunne zachte, gevoelige, transparante, porseleinen huidjes. Deze zijn niet zo sterk en Tattoo Removy kan daar een klein kuiltje veroorzaken (atrofie). Grote oppervlakken kunt u ook niet in één keer behandelen. Op bijvoorbeeld een grote tattoo kunt u het beste allemaal kleine eilandjes van 4 mm2 behandelen. De gezonde huid, die tussen de behandelplekken ligt zorgt er voor dat de huid weer snel geneest.

Price: € 76,50

Ultra Tattoo Removy
8 ml

De sterkste naaldverwijderaar op de markt. Speciaal ontworpen om Groen Blauw en Geel te verwijderen. Wat zelfs voor laser moeilijk te verwijderen is.

Alleen beschikbaar na training Kan niet worden gebruikt als u geen trainingslicentie hebt.

Price: € 129

PRODUCTEN

Alle Producten