Beauty_edited.jpg

PMU REMOVAL

De naaldtechniek voor het verwijderen van PMU

De naaldverwijderingstechniek (niet-laserverwijdering) is in veel gevallen iets langzamer bij het verwijderen dan de laserbehandeling, dus waarom zou de naaldverwijderingstechniek worden gekozen in plaats van de laserbehandeling?

 

Als het pigment niet met een laser kan worden verwijderd, schakelen we over op onze unieke naaldverwijderingstechniek. Met deze zelf ontwikkelde techniek kunnen we het pigment alsnog verwijderen of lichter maken als de laser geen optie meer is. We kiezen voor de naaldverwijderingstechniek als een pigment een uv-filter heeft waar de laser niet doorheen kan of een kleur is die we niet met de laser kunnen behandelen omdat er stoffen in zitten die niet kunnen afbreken.

 

De naaldverwijderingstechniek (niet-laser verwijderen) heeft nog een ander groot voordeel, we kunnen het pigment zeer nauwkeurig oplichten. De laser gaat vaak te snel als je je wenkbrauwen of eyeliner lichter wilt maken, met de naaldverwijderingstechniek is dit probleem zeer nauwkeurig op te lossen. Voordat de behandeling start, zullen wij uw pigmentprobleem goed beoordelen en samen met u beslissen welke behandeling voor u het meest geschikt is.

 

We hebben verschillende behandelingen voor het verwijderen van naalden, hieronder zijn enkele voorbeelden:

Volledige verwijdering van permanente make-up

Volledige verwijdering van tatoeages
Licht donkerder donker pigment
Gedeeltelijke verwijdering (maak bijvoorbeeld dikke wenkbrauwen of eyeliner dunner of korter)
Verwijder gelekte eyeliner
Pas een te hoge boog in de wenkbrauwen aan

De naaldverwijderingstechniek (niet-laserverwijdering) lost de inkapseling rond het pigment op en houdt de huid iets langer open zodat het lichaam het pigment gedeeltelijk kan afvoeren en absorberen. De huid kan na de behandeling rood en gezwollen zijn en het duurt enkele dagen om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om volledig te herstellen, dus deze periode moet worden aangehouden voordat u een volgende behandeling kunt ondergaan.

 

In veel gevallen wordt bij de naaldverwijderingstechniek een zuur of andere bijtende stof gebruikt bij de behandeling, onze eigen verwijderingsvloeistof bevat absoluut geen schadelijke stoffen voor de huid.

PRODUCTEN

Alle Producten