PERMANENT MAKE-UP OPLEIDINGEN

Met de juiste techniek laat jij je klanten er áltijd goed uit zien

PERMANENT MAKE-UP
OPLEIDINGEN

Met de juiste techniek laat jij je klanten er áltijd goed uit zien.

Waar kun je beter een permanente make up opleiding volgen dan bij de grondlegger van deze schitterende uitvinding? Dan weet je zeker dat je de nieuwste technieken leert. Met de permanente make up opleiding kun je jouw eigen praktijk uitbreiden of starten en je klanten nóg beter van dienst zijn. Het is toch fantastisch, als je jouw klanten weer laat stralen, of ze nu net uit bed stappen of in het zwembad belanden. Met de juiste techniek laat jij je klanten er áltijd goed uit zien. Dát leren we jou stap voor stap tijdens de permanente make up opleiding.

Permanente make up is echt aan vak. Wij bieden je alle tijd om het goed te leren en dat raffelen we niet in een paar dagen af. Aangebrachte make up heeft tijd nodig om te genezen. Na 2 tot 4 weken zie je het beste resultaat. Daar houden we in de opleiding rekening mee.

GARANTIE

We nemen de tijd om van jou echt een vakman of vakvrouw te maken zodat je direct zelfverzekerd aan de slag kunt. Daarom werken we in kleine groepjes van maximaal 5 personen.

Bijzonder aan de permanente make up van Ecuri is dat deze ook te verwijderen is. Dus áls je een foutje maakt of je model wil er toch liever vanaf, dan kan dat. Dat leer je ook tijdens de permanente make up opleiding.

DAAROM EEN OPLEIDING BIJ ECURI

kleine groepen van max 5 personen

1 jaar lang begeleiding

techniek om permanente make up te verwijderen

gespreid betalen

Kies je permanente make-up opleiding in Capelle aan den IJssel, Zwolle, Heerlen of Heerhugowaard.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This