top of page
slider-3.png

PRODUCTEN

Xtreme Pigmenten

Xtreme-pigmenten zijn de beste pigmenten op de markt, ze zijn sterk, verkleuren niet en zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Deze pigmenten zijn speciaal ontwikkeld voor de  nieuwste PMU technieken! Het zijn de meest stabiele kleuren op het gebied van permanente make-up. Alle pigmenten voldoen aan de nieuwe EU-verordening 2021 over de veiligheid van pigmenten, er worden geen AZO-pigmenten gebruikt. Onze pigmenten zijn volkomen veilig en hebben alle CTL-testen doorstaan, u kunt de CTL-testrapporten en de MSDS-datasheets downloaden in onze webshop.

 

Door druktechniek kunnen de kleurtinten net even anders zijn dan in het echt.In deze folder kunnen kleine kleurverschillen voorkomen als gevolg van afdrukbeperkingen.

girls.png

XTREME OMBRE BROWS

Wenkbrauw Pigmenten

Xtreme-pigmenten zijn de sterkste pigmenten in de PMU-industrie!
Dankzij hun organische samenstelling zijn ze zeer stabiel, genezen ze perfect en vervagen ze lichtjes zonder ongewenste kleurveranderingen. Deze pigmenten zijn geschikt voor de ombre-techniek en ook voor hairstrokes, zolang je maar heel oppervlakkig werkt. We raden aan om een tint donkerder te kiezen voor het ombre-effect en om de juiste tint te kiezen voor de hairstrokes. Voor de hairstrokes geven we er de voorkeur aan om Xtreme Honey toe te voegen aan het gekozen pigment, om koele genezing te voorkomen.

SLECHTS 8 PIGMENTEN VOOR ELK HUIDTYPE

BLONDIE_edited_edited.png

Blondie

 

Lichtblond, koel pigment, op gele basis.
Gele basispigmenten kunnen worden gebruikt om te rode, oranje, roze of paars/blauwe wenkbrauwen te corrigeren.

Ombre-effect: aangezien deze kleur erg licht is, raden we aan om het alleen te gebruiken op een zeer bleke huid, wanneer je zachte effecten nodig hebt. Voor huidtype Fitzpatrick 1 kun je het mengen met Honey om het op te warmen.

Hairstrokes: Zeer mooi pigment voor hairstrokes op blondines. Voeg altijd een klein beetje honey toe om het op koele genezining te voorkomen.

HONEY_edited.png
AVANA_edited.png

Honey

 

Goudblond warm pigment, op oranje basis.
Honey kan worden gemengd met andere pigmenten om deze op te warmen, of puur worden gebruikt door roodharigen voor zowel ombre of hairstrokes effecten.

Meng met Cool Stop om grijze, blauwachtige, paarse of groenige wenkbrauwen te corrigeren

Heel belangrijk: om koele wenkbrauwen te corrigeren, moet het pigment vervaagd zijn. Als de wenkbrauw nog erg donker is, moet het lichter worden gemaakt met removaltechnieken.

Avana

 

Donker asblond koel pigment, op gele basis.
Gele basispigmenten kunnen worden gebruikt om rood te bedekken/ corrigeren. Dit geldt ook voor oranje, roze of paars/blauw opgekleurde brows .

Ombre-effect: deze kleur is perfect op een bleke huid, of op een rijpere huid. We raden aan om wat honey toe te voegen bij een zeer rijpe huid of erg dunne huid. Dit om een koele genezing te voorkomen.

Hairstrokes: Omdat dit pigment erg koel is, raden we aan om wat honey toe te voegen om het pigment wat op te warmen zodat de strokes nooit grijs of grauw worden.

WOOD_edited.png
CHOCOLATE_edited.png

Wood

 

Lichtbruin, koel pigment, op gele basis.
Gele basispigmenten kunnen worden gebruikt om rood, oranje, roze en paars/blauwe wenkbrauwen te camoufleren.

Ombre-effect: dit is het perfecte pigment voor klanten met een rode ondertoon in de huid.

Hairstrokes: mooi pigment geschikt voor bruinharigen. We raden aan om het pigment op te warmen met Honey.

Chocolate

 

Intens koel bruin pigment, op gele basis.
Gele basispigmenten kunnen worden gebruikt om rood, oranje, roze en blauw/paarse wenkbrauwen te camoufleren.

Ombre-effect: dit pigment is één van onze best-sellers! De perfecte keuze voor mensen met een rode ondertoon in de huid. Met de juiste techniek en zeer oppervlakkig aangebracht, kan dit pigment ook worden gebruikt om blonde wenkbrauwen te creëren.

Hairstrokes: Zeer sterk en assig pigment voor zeer donkere effecten. We raden aan om wat Honey toe te voegen om het pigment op te warmen.

MOCCA_edited.png

Mocca

 

Intens warm bruin pigment, op oranje basis.

Ombre-effect: dit is één van onze best-sellers voor een perfecte bruine genezing. Mocca is geschikt voor mensen met meer melanine in de huid (huidtype Fitzpatrick 3+), voor mensen met een gele, grijze, olijf en bruine ondertoon.

Het bedekt alleen koele PMU als het oude pigment vervaagd is, anders moet je een corrector of een verwijderingstechniek te gebruiken.

Hairstrokes: Zeer sterk pigment, geneest erg donker.
Je kunt Honey toevoegen om het pigment op te warmen.

COCOA_edited.png

Cocoa

 

Zeer donkerbruin pigment, op oranje basis.

Ombre-effect: Ook Cocoa heeft een warme basis (oranje), echter, de hoeveelheid zwart maakt dit pigment assig. Het kan worden gebruikt voor zwart haar op zowel koele als warme huidtypes. Voor mensen met meer melanine, of een licht getinte huid, kun je wat Honey toevoegen om het pigment op te warmen.

Hairstrokes: voor mensen met zwart haar: werk zeer oppervlakkig en voeg wat Honey of Cool Stop toe om het pigment op te warmen. Dit voorkomt dat de brows later grijs worden

INTENSO_edited.png

Intenso

 

Bijna zwart pigment, op oranje basis, geschikt voor de (donker) getinte huid.

Ombre-effect: Ook Intenso heeft een warme basis (oranje), echter, de hoeveelheid zwart maakt dit pigment assig. Dit pigment kan worden gebruikt voor mensen met zwart haar, op zowel koele en warme huidtypes. Voor mensen met meer melanine in de huid, kun je wat Honey toevoegen om het pigment op te warmen.

Hairstrokes: voor mensen met zwart haar: werk zeer oppervlakkig en voeg wat Honey of Cool Stop toe om het pigment op te warmen.

XTREME OMBRE LIPS

Lip Pigmenten

Xtreme-pigmenten zijn de sterkste pigmenten in de PMU-industrie.

Dankzij hun organische samenstelling zijn ze zeer stabiel, genezen ze perfect en vervagen ze heel licht zonder ongewenste kleurveranderingen. Dit pigment is geschikt voor aquarel- en volle lippen.

We hebben “nude” kleuren en felle kleuren. “Nude” kleuren bevatten meer wit pigment, zodat ze natuurlijker genezen.

NUDE SATIN_edited.png

Nude Satin

 

Koele Nude roze kleur.
Deze prachtige echte roze kleur is erg geschikt voor bleke lippen. Maar is niet geschikt voor koele lippen. Je kunt dit pigment mengen met andere Xtreme pigmenten, om deze zachter en minder transparant te maken, of combineer de pigmenten om 3D effecten te maken.

BLUSHED AUTUMN_edited.png
TROPICANA_edited.png

Blushed Autumn

 

Warm nude pigment met oranje en roze tinten. Dit pigment geneest warmer op bleke lippen en wordt roze op roze en koele lippen.

Voor een intens effect kun je dit pigment mengen met roodtinten.

Tropicana

 

Warm rood pigment met een oranje en roze kleur ondertoon. Is ook geschikt om koele lippen en "melanine" te corrigeren.

Getinte lippen? Dan geneest dit pigment heel natuurlijk roze!

Heel mooi voor getinte huiden waarbij ook hyperpigmentatie in de lip optreedt.

COOL STOP_edited.png
CHERRY BUMB_edited.png

Cool Stop

 

Koraal warm rood pigment.
Cool Stop kan worden gebruikt als corrector voor donkere of zeer koele lippen, en grijsachtige, blauwachtige of groenachtige wenkbrauwen en eyeliners.

RED PASSION_edited.png

Cherry Bumb

 

Koel intens rood.

Dit pigment is niet geschikt voor koele lippen. Mooie kleur voor aquareltechniek.

Voeg een druppel Cherry Bumb toe aan Nude Satin, om er een levendig roze pigment van te maken.

Red Passion

 

Vol rood pigment met diepe bordeauxrode ondertonen. Geeft intense kleur en body aan de lippen.
Heeft zachte fuchsia ondertonen.

WILD GINGER_edited.png

Wild Ginger

 

Nude pigment met tonen van bruin en oudroze. Dit pigment is niet geschikt voor koele lippen.

Voeg een beetje Cherry Bumb of Red Passion toe voor een zeer moderne roze kleur.

SWEET STRAWBERRY_edited.png

Sweet Strawberry

 

Zacht rood met een roze ondertoon. Perfecte kleur voor aquareltechniek.

Geeft een heel mooi natuurlijk effect en geneest heel mooi in de huid.

Download

bottom of page