PIGMENTEN

De pigmenten van Ecuri Cosmetics zijn een begrip in de schoonheidsbranche. Iedere professional werkt er mee. Ze zijn GGD goedgekeurd en dus volkomen veilig. Daarnaast zijn er geen sterker geconcentreerde pigmenten verkrijgbaar in de markt. Ecuri-pigmenten zijn gegarandeerd kleurvast. Wenkbrauwbruin wordt dus niet rood of grijs en eyeliner Golden Brown Black wordt niet blauw. Neem alleen genoegen met het beste!

Xtreme Ombre Lip pigmenten:

Nieuwe generatie lip pigmenten met ongelooflijke retentie in de huid. Minimale afstoot tijdens de genezing. We hebben modellen met bijna perfecte lippen na één behandeling. Xtreme Ombre Lip pigmenten zijn krachtige kleuren, maar hebben allemaal een doorschijnend karakter. Ze genezen niet als een stevig blok in de huid, maar geven een natuurlijk effect.
Hoewel dit allemaal Ombre-pigmenten zijn.

Wenkbrauw pigmenten:

Xtreme Ombre Brows

Deze nieuwe generatie van zeer sterke organische pigmenten blijft tot 90% in de huid! Je creëert een mooi poederachtig effect met
minimale kleurveranderingen na genezing. Deze pigmenten vervagen heel mooi in de huid. Bedekt oude permanent make-up, maar ook kleuren zoals oranje, rood of blauw.

Nano pigmenten

Speciaal voor Microblading en Hairstroke technieken zijn speciale pigmenten ontwikkelt: Nano pigmenten.
Dit pigment bevat kleinere pigmentdeeltjes dan normale pigmenten. Hierdoor worden ze sneller opgenomen in de huid.
Nano pigmenten bevatten ook fixing agent waardoor de huid sneller geneest en het pigment beter blijft zitten.

Eyeliner pigmenten:

Eyeliner pigment

Eyeliner pigmenten

Lipliner Pigmenten:

Nano:

Transparante/natuurlijke:

 

 

Xtreme Ombre Lip techniek

Xtreme Ombre Brow techniek

FIXING AGENT BLACK

Fixing Agent Black is een  veilig product dat ervoor zorgt dat de hairstrokes strak en crispy in de huid genezen.

Fixing Agent Black is geen pigment maar een hulpstof dat ervoor zorgt dat het ingebrachte pigment veel sneller kristalliseert in de huid. Als het pigment eenmaal in kristalvorm verkeert kan het niet meer uitlopen of worden afgestoten. Simpel gezegd zorgt het ervoor dat het pigment veel sneller droogt. En droog pigment loopt niet uit en wordt ook niet afgestoten.

Hoe gebruik je Fixing Agent Black?
Nadat je enkele strokes met pigment hebt gezet, Wrijf je Fixing Agent Black in de strokes met een Microbrush. Daarna goed dicht drukken met droge tissue. Het pigment wordt onmiddellijk hard en donkerder. Het stopt ook eventuele bloedingen.

Fixing Agent Black

  • voorkomt afstoot
  • voorkomt blurry strokes

 

Wil je meer informatie over Ecuri Permanent Make-up pigmenten: Wenkbrauw pigmenten, Eyeliner pigmenten, Lipliner pigmenten, Lipliner & Lip Shading pigmenten, Areola, Breast Colours & Camouflage?

Download de pdf over Ecuri Permanent Make-up pigmenten

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This