PERMANENT MAKE UP PIGMENTEN

Ecuri-pigmenten spetteren en klonteren niet.

PERMANENT MAKE UP PIGMENTEN

Ecuri-pigmenten spetteren en klonteren niet.

NIEUW! FIXING AGENT BLACK

Fixing Agent Black is een nieuw en veilig product dat ervoor zorgt dat de hairstrokes strak en crispy in de huid genezen.

Fixing Agent Black is geen pigment maar een hulpstof dat ervoor zorgt dat het ingebrachte pigment veel sneller kristalliseert in de huid. Als het pigment eenmaal in kristalvorm verkeert kan het niet meer uitlopen of worden afgestoten. Simpel gezegd zorgt het ervoor dat het pigment veel sneller droogt. En droog pigment loopt niet uit en wordt ook niet afgestoten.

Hoe gebruik je Fixing Agent Black?
Nadat je enkele strokes met pigment hebt gezet, Wrijf je Fixing Agent Black in de strokes met een Microbrush. Daarna goed dicht drukken met droge tissue. Het pigment wordt onmiddellijk hard en donkerder. Het stopt ook eventuele bloedingen.

Fixing Agent Black

  • voorkomt afstoot
  • voorkomt blurry strokes

 

PIGMENTEN

De pigmenten van Ecuri Cosmetics zijn een begrip in de schoonheidsbranche. Iedere professional werkt er mee. Ze zijn GGD goedgekeurd en dus volkomen veilig. Daarnaast zijn er geen sterker geconcentreerde pigmenten verkrijgbaar in de markt. Ecuri-pigmenten spetteren en klonteren niet en zijn gegarandeerd kleurvast. Wenkbrauwbruin wordt dus niet rood of grijs en eyeliner Golden Brown Black wordt niet blauw. Neem alleen genoegen met het beste!

Super Strokes Pigmenten (voor machine & mesjes)

Hairstrokes met mesjes wordt aangebracht met unieke pigmenten. Als je traditioneel wenkbrauwpigment gebruikt vervaagt dit over het algemeen te snel. Je kunt daarom het best met de Super Strokes pigmenten werken. Het maakt niet uit of u 3-point power, 4-point flat, mesjes of 1-point micro gebruikt, gebruik altijd Super Strokes Pigmenten.

Super Strokes Pigment. Verkrijgbaar in 10 ml en 3 ml.
(Prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen)

Er zijn 7 tinten

  1. XL Blond, 16° C, Asblonde tint voor naturelle look.
  2. XL Brown, 16° C, Creëert mooie donkere wenkbrauwhaartjes.
  3. XL Caramel, 25° C, Warm bruin.
  4. XL Mahogany, 20° C, Warme bruine tint die tussen gepigmenteerde haartjes kan worden geplaatst als wenkbrauwen te grauw opkleuren.
  5. Sensation XL Brown, 18° C, Warm donkerbruin.
  6. Albast Brown, 18° C, Warm donkerbruin.
  7. Almost Black, 16° C, Voor donkere huid.

Wil je meer informatie over Ecuri Permanent Make-up pigmenten: Wenkbrauw pigmenten, Eyeliner pigmenten, Lipliner pigmenten, Lipliner & Lip Shading pigmenten, Areola, Breast Colours & Camouflage?

Download de pdf over Ecuri Permanent Make-up pigmenten

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.
Bel +31 (10) 450 77 90
of mail naar info@ecuri.com

Contact

Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This