PERMANENT MAKE UP PIGMENTEN

Ecuri-pigmenten spetteren en klonteren niet.

PERMANENT MAKE UP PIGMENTEN

Ecuri-pigmenten spetteren en klonteren niet.

PIGMENTEN

De pigmenten van Ecuri Cosmetics zijn een begrip in de schoonheidsbranche. Iedere professional werkt er mee. Ze zijn GGD goedgekeurd en dus volkomen veilig. Daarnaast zijn er geen sterker geconcentreerde pigmenten verkrijgbaar in de markt. Ecuri-pigmenten spetteren en klonteren niet en zijn gegarandeerd kleurvast. Wenkbrauwbruin wordt dus niet rood of grijs en eyeliner Golden Brown Black wordt niet blauw. Neem alleen genoegen met het beste!

Ecuri Cosmetics heeft 4 verschillende soorten pigmenten:

  • Classic

  • Super Strokes

  • Nano

  • Xtreme Ombre

Classic

Ecuri pigmenten zijn de meest geconcentreerde pigmenten die verkrijgbaar zijn. Ze worden door de huid direct opgenomen en kennen maar een minimale afstoot. Ecuri Pigmenten hebben een ideale dikke consistentie en spatten of knoeien niet. Ze worden niet rood of grijsmaar vervagen geleidelijk in de huid.

Ecuri pigmenten hebben een unieke “koel/warm” code. Elk pigment is gemerkt met een temperatuur voor de ondertoon, zo zie je in eenoogopslag of je met een warme of koele kleur te maken heeft. Alle pigmenten zijn weer te verwijderen met Ecuri Removal of Q-med lasertechniek. Ecuri pigmenten zijn veilig en bevatten geen azo-kleurstoffen.

classic wenkbrauw pigmenten

Super Strokes Pigmenten (voor machine & mesjes)

Hairstrokes met mesjes wordt aangebracht met unieke pigmenten. Als je traditioneel wenkbrauwpigment gebruikt vervaagt dit over het algemeen te snel. Je kunt daarom het best met de Super Strokes pigmenten werken. Het maakt niet uit of u 3-point power, 4-point flat, mesjes of 1-point micro gebruikt, gebruik altijd Super Strokes Pigmenten.

Er zijn 7 tinten:

Nano Pigmenten

Dit pigment bevat kleinere pigmentdeeltjes dan normale pigmenten. Hierdoor worden ze sneller opgenomen in de huid.
Nano pigmenten bevatten ook fixing agent waardoor de huid sneller geneest en het pigment beter blijft zitten.

Er zijn 6 tinten:

Xtreme Ombre Pigmenten

Deze nieuwe generatie van zeer sterke organische pigmenten blijft tot 90% in de huid! Je creëert een mooi poederachtig effect met
minimale kleurveranderingen na genezing. Deze pigmenten vervagen heel mooi in de huid. Bedekt oude permanent make-up, maar ook kleuren zoals oranje, rood of blauw.

Er zijn 7 tinten:

FIXING AGENT BLACK

Fixing Agent Black is een  veilig product dat ervoor zorgt dat de hairstrokes strak en crispy in de huid genezen.

Fixing Agent Black is geen pigment maar een hulpstof dat ervoor zorgt dat het ingebrachte pigment veel sneller kristalliseert in de huid. Als het pigment eenmaal in kristalvorm verkeert kan het niet meer uitlopen of worden afgestoten. Simpel gezegd zorgt het ervoor dat het pigment veel sneller droogt. En droog pigment loopt niet uit en wordt ook niet afgestoten.

Hoe gebruik je Fixing Agent Black?
Nadat je enkele strokes met pigment hebt gezet, Wrijf je Fixing Agent Black in de strokes met een Microbrush. Daarna goed dicht drukken met droge tissue. Het pigment wordt onmiddellijk hard en donkerder. Het stopt ook eventuele bloedingen.

Fixing Agent Black

  • voorkomt afstoot
  • voorkomt blurry strokes

 

Wil je meer informatie over Ecuri Permanent Make-up pigmenten: Wenkbrauw pigmenten, Eyeliner pigmenten, Lipliner pigmenten, Lipliner & Lip Shading pigmenten, Areola, Breast Colours & Camouflage?

Download de pdf over Ecuri Permanent Make-up pigmenten

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.
Bel +31 (10) 450 77 90
of mail naar info@ecuri.com

Contact

Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This