PMU REMOVAL

Permanent Make-Up Removal

icon_z_1.png
machine.png

ND Yag Laser

icon_z_2.png
laser.png

Pico Laser

icon_z_1.png
laser-surgery.png

Needle Technique

Verwijderen van uw permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner, lipliner of een tattoo met een fantastisch eindresultaat? Met de door ons zelf ontwikkelde laser en naald technieken kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner voor u verwijderen of corrigeren. Na deze laser of naald behandeling kunnen wij u uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up wenkbrauwen of eyeliner. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u nog nooit permanent make-up heeft laten aanbrengen.

 

Wij zijn als enige in Nederland geheel gespecialiseerd in het totaal verwijderen of herstellen van permanente make-up wenkbrauwen of eyeliner en tatoeages door middel van de laser techniek of de removal naald techniek.

 

Door onze gerichte laser en naald specialisatie en 20 jaar ervaring in verwijderen, herstellen, geheel nieuwe permanent make-up en het verwijderen van tatoeages, begrijpen wij dat perfectie zeer belangrijk voor u is. Het is dus van groot belang dat deze op een professionele manier aangebracht of verwijderd wordt. Onze hoge klanttevredenheid en vele jaren expertise hebben er voor gezorgd dat we al vele klanten naar zeer grote tevredenheid geholpen hebben met hun probleem wenkbrauwen, eyeliner, lippen en tattoo.

Een behandeling met de laser of de naald?

Door onze 20 jaar ervaring, zeer veel tevreden klanten, goede recensies en de eigen ontwikkeling van de Yag laser weten wij als geen ander hoe wij uw pigment probleem aan moeten pakken.

Door deze ervaringen kunnen wij stellen dat wij één tot vier behandelingen nodig hebben voor een acceptabel resultaat.

Er zijn echter grote verschillen in de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid kleurstof die in de huid is aangebracht en de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid. Deze factoren zullen een grote rol spelen in het verwijder proces en de bepalende factor zijn voor het aantal behandelingen en het eindresultaat.

De verkeerd geplaatste, te donkere of verkleurde pigmenten (kleurstoffen) worden door een zeer gecentreerde speciale laser straal tot zeer kleine stukjes geschoten (dit wordt ook wel gefragmenteerd genoemd).

Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt zal direct afgestoten worden tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling, en er is ook nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfe systeem en zo het lichaam verlaat.

De pigmenten (kleurstoffen) die zich in uw huid bevinden zijn snel en gemakkelijk aangebracht maar zeer moeilijk te verwijderen, wij gebruiken hiervoor twee verschillende behandelingen: de laser techniek en de naald removal techniek. Afhankelijk van uw probleem zullen wij beslissen welke techniek het meest geschikt is voor u.

PRODUCTEN

Alle Product

APPARATUUR
XTREME PIGMENTS
NAALMODULES
HANDSTUK
PMU REMOVAL
BB MICRONEEDLING
XTREME PLASMA
Show More
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 by ECURICOSMETICS

OPENINGSTIJDEN

From: Maandag: 9:00 - 17:00

To: Vrijdag:13:00

EXTRA INFORMATIE

CONTACT

Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands

 

Mail: info@ecuri.com

T +31 (10) 450 77 90
F +31 (10) 450 21 84

KvK 24173299
VAT NL007180871B01