top of page
treatment-SLIDER-3_edited.jpg

PMU REMOVAL

Permanent Make-Up Removal

icon_z_1.png
machine.png

ND Yag Laser

icon_z_2.png
laser.png

Pico Laser

icon_z_1.png
laser-surgery.png

Needle Technique

Ecuri Cosmetics is als enige in Nederland geheel gespecialiseerd in het totaal verwijderen of herstellen van permanente make-up wenkbrauwen of eyeliner en tatoeages door middel van de lasertechniek of de removal naaldtechniek.

 

Door onze specialisatie hebben wij ons bij Ecuri gericht op:

1 : de professional

2 : het geven van behandelingen in onze salon

Verwijderen van uw permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner, lipliner of een tattoo met een fantastisch eindresultaat?

 

1 : Voor u als professional: u zult waarschijnlijk regelmatig te maken hebben met clienten die ontevreden zijn over in het verleden gezette PMU of tatoeages.

 

Allereerst zijn wij natuurlijk groothandel en opleidingsinstituut en kunnen wij u als professional alles vertellen over deze technieken. In het opleidingsinstituut kunt u training krijgen over de naaldtechnieken voor het verwijderen van PMU. Daarnaast hebben wij wat de lasertechniek betreft de keuze uit 2 prachtige apparaten: de ND-YAG laser en de Pico laser voor het verwijderen van zowel PMU als tattoos, met daarbij horende trainingen. Maar mocht u als professional regelmatig op verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner bij uw clienten stuiten, weet dan dat wij voordat u nieuwe PMU gaat zetten, deze pigmenten bij uw client in onze salon kunt laten verwijderen of corrigeren.

 

2 : Voor een behandeling: met de door onszelf ontwikkelde laser- en naaldtechnieken kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner voor u verwijderen of corrigeren. Na deze laser-of naald behandeling kunnen wij u uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up wenkbrauwen of eyeliner. Of gaat u naar uw eigen PMU specialiste voor uw nieuwe PMU. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u nog nooit permanent make-up heeft laten aanbrengen.

Door onze gerichte laser- en naaldspecialisatie en 20 jaar ervaring in verwijderen, herstellen, geheel nieuwe permanent make-up en het verwijderen van tatoeages, begrijpen wij dat perfectie zeer belangrijk voor u is. Het is dus van groot belang dat deze op een professionele manier aangebracht of verwijderd wordt. Onze hoge klanttevredenheid en vele jaren expertise hebben ervoor gezorgd dat we al vele klanten naar zeer grote tevredenheid geholpen hebben met hun probleem- wenkbrauwen, -eyeliner, -lippen en -tattoo.

Een behandeling met de laser of de naald

Door onze 20 jaar ervaring, zeer veel tevreden klanten, goede recensies en de eigen ontwikkeling van de YAG laser weten wij als geen ander hoe wij uw pigmentprobleem aan moeten pakken.

Hoeveel behandelingen en de verschillen: Door deze ervaringen kunnen wij stellen dat wij één tot vier behandelingen nodig hebben voor een acceptabel resultaat.

Er zijn echter grote verschillen in de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid kleurstof die in de huid is aangebracht en de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid. Deze factoren zullen een grote rol spelen in het verwijderproces en zijn de bepalende factor voor het aantal behandelingen en het eindresultaat.

De verkeerd geplaatste, te donkere of verkleurde pigmenten (kleurstoffen) worden door een zeer gecentreerde speciale laserstraal tot zeer kleine stukjes geschoten (dit wordt ook wel gefragmenteerd genoemd).

Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt zal direct afgestoten worden tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling. Ook is er nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfesysteem en zo het lichaam verlaat.

De pigmenten (kleurstoffen) die zich in uw huid bevinden zijn snel en gemakkelijk aangebracht maar zeer moeilijk te verwijderen. Zoals hierboven vermeld gebruiken wij verschillende technieken: de lasertechniek en de removal naaldtechniek. Afhankelijk van uw probleem zullen wij beslissen welke techniek het meest geschikt is voor u.

PRODUCTEN

Alle Producten