FRACTIONAL NEEDLING

Ontsierende plekken worden verwijderd.

FRACTIONAL NEEDLING

Ontsierende plekken worden verwijderd.

ECURI FRACTIONAL NEEDLING MINIMALISEERT LIJNTJES EN LITTEKENS

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer vijftien minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat:

  • tegen fijne lijntjes
  • tegen littekens
  • tegen striae

fractional_needling_voorfractional_needling_na

Fractional techniek
De behandeling gebeurt met de speciale Ecuri Fractional Needle-module die eenvoudig kan worden bevestigd op de pen van uw Permanent Make-up toestel. De module heeft een cirkelvormige 7-puntsnaald met een onderlinge naaldafstand van 1,5 millimeter. Hiermee kunnen snel grotere oppervlakken worden behandeld. De module bevat ook het actieve druksysteem dat de werkstof in de huid brengt.

De oplossing voor littekens
Met Fractional Needling worden spectaculaire resultaten geboekt. Ook bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.

Ecuri Fractional Needling Training

Prijs: € 450,-*

Deze opleiding wordt gegeven in kleine groepjes van max 5 personen. Aanvang van de training: 11:00 uur. 1 model vereist.

* Inclusief modules en serums voor tien behandelingen

 

Speciale naaldmodule voor striae

Nieuw in het assortiment is de Ecuri Flat Fractional Needle. Deze module met vijf in lijn geplaatste naalden is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van harde striae. Net als littekens verdwijnen deze plekken meestal volledig.

Ben jij een Permanent Make-up professional en wil je aan de slag met een topmerk?

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This