MESOTHERAPIE

Weg met die vervelende rimpels en lijntjes in de huid.

MESOTHERAPIE

Weg met die vervelende rimpels en lijntjes in de huid.

RIMPELS VERDWIJNEN DIRECT MET ECURI MESOTHERAPIE

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en lijntjes in de huid. Iedere vrouw stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt. Met Ecuri mesotherapie is het eenvoudig te verhelpen. Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet geweldig. Daarom doen wij het anders!

Unieke methode, verbluffend resultaat
Ecuri Cosmetics heeft als enige een meso-gun die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat.

De Ecuri meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaald hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt slechts tien minuten. De Ecuri meso-gun is los verkrijgbaar en kan worden aangesloten op uw Permanent Make-up toestel. Met de Ecuri mesolift ziet u na een behandeling al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig.

meso-therapie-ecuri-02

Vóór & na foto: deze behandeling is gedaan door Jacqueline van den Bosch, Schoonheidssalonlejardin

3-daagse Mesotherapie:
Prijs: €3200,- (ex BTW)

De Ecuri meso-gun

Wil je een afspraak maken met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende demonstratie? Neem dan contact met ons op! Bel 010 450 77 90 of mail naar info@ecuri.com.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This