PERMANENT MAKE-UP VERWIJDEREN

PERMANENT MAKE-UP VERWIJDEREN

PERMANENT MAKE-UP VERWIJDEREN MET REMOVY

Removy Solution is speciaal door Ecuri Cosmetics ontwikkeld om correcties te kunnen uitvoeren bij Permanent Make-up. Met dit product kan ongewenste geplaatste pigmentatie tot een uur na de behandeling worden verwijderd. Removy Solution wordt met een Microbrush aangebracht. De ongewenste pigmentatie kleurt wit en trekt door de gel uit de huid. Removy Solution is alleen verkrijgbaar bij Ecuri Cosmetics en is bedoeld voor correcties van maximaal één vierkante centimeter.

Bestaande Permanent Make-up verwijder je met Soft Brow Removy. Dit product kan met een Permanent Make-up apparaat worden ingebracht in de ongewenste pigmentatie. Hiervoor wordt een 5-point naald gebruikt. Soft Brow Removy verwijdert 50 procent van de pigmentatie in één keer.

Trainingen

Het verwijderen van Permanent Make-up is een van de vaardigheden die elke specialist moet beheersen. Ecuri geeft elke eerste donderdag van de maand speciale trainingen het verwijderen van Permanent Make-up. Er is geen enkele techniek, die alle problemen in één keer kan oplossen. Voor verschillende problemen zijn er verschillende methodes en technieken. Vaak wordt er van verschillende technieken gebruik gemaakt voor een optimaal resultaat.

Prijs: € 375,- (btw vrij)
Aanvang 11:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This