ECURI SCALP PIGMENTATION

Ik wil een behandeling

 

ECURI SCALP PIGMENTATION

Ik wil een behandeling

 

NOOIT MEER KAAL!

Ecuri Scalppigmentatie is de nieuwste innovatieve PMU techniek. Speciaal pigment simuleert je eigen haarfollikels.

Het lijkt alsof er weer echt haar is gaan groeien op je kale hoofd. Je creëert een geschoren look. Iedereen denkt dat je je echte haar weer terug hebt. Anders dan bij Permanent Make-up vervaagt scalppigmentatie niet of nauwelijks en blijft zeker 10 jaar aanwezig. Met een flinter dunne naald wordt precies in de haarfollikel een speciaal pigment in de huid gepigmenteerd.
Hierdoor lijkt het net alsof je je haar kort geschoren hebt. Iedereen denkt dat je je haar weer terug hebt. Scalppigmentatie is niet echt pijnlijk en geeft onmiddelijk een mooi en natuurlijk uiterlijk.

 

Voor meer informatie kijk naar HAIR LOSS SOLUTIONS.

Veelgestelde vragen

Wat kost een behandeling?

De prijs van een volledige scalppigmentatie varieert tussen de € 800,00 en € 1200,00, afhankelijk van de tijd die de behandeling nodig heeft en de graad van perfectie die de cliënt wilt bereiken. De behandelprijs bedraagt € 175,00 voor een sessie van vijf kwartier.

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor het beste resultaat wordt de behandeling in 4 tot 6 sessies uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het alsof je je haar langzaam weer terug krijgt. Tussen de behandeling zit een genezingstijd van gemiddeld 4 weken.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als je huid heel gevoelig is kan er vooraf een laagje “Emla” verdovingscrème worden aangebracht. Dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.

Kan ik ook mijn littekens van transplantatie laten behandelen?

Littekens camoufleren wij niet met pigment. Dit is meestal geen succes en veel camouflage pigmenten verkleuren na verloop van tijd. Ecuri heeft ook een speciale litteken techniek ontwikkeld om storend zichtbare littekens, veroorzaakt door haartransplantaties, echt te laten verdwijnen. Dit is geen camouflage het litteken gaat echt weg. Dit is de mooiste oplossing en maakt littekens voor anderen onzichtbaar.

Wilt u ons persoonlijk spreken om een afspraak te maken of heeft u andere vragen, klik op onderstaande knop. U kunt ons ook een whatsapp sturen: Ecuri Center 06-51127517.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This