WENKBRAUW MET ECHT HAAR

Elke pigmentatie ziet er gewoon mooier uit met echt haar.

 

WENKBRAUW MET ECHT HAAR

Elke pigmentatie ziet er gewoon mooier uit met echt haar.

 

WENKBRAUW MET ECHT HAAR

Stem Cell Brow

Ecuri heeft een nieuwe techniek ontwikkeld waarbij uw eigen haren in uw wenkbrauwen teruggroeien. Veel vrouwen verliezen met de jaren veel wenkbrauw haar. Permanent make-up is hiervoor een goede oplossing. Maar elke pigmentatie is mooier als u ook nog echt haar heeft. Alec Kurucz heeft een nieuwe techniek ontwikkeld waarbij uw eigen haar in de wenkbrauw weer teruggroeit.

Ecuri maakt gebruik van groeifactoren die met het Permanent Make-up apparaat in de huid worden gepigmenteerd. Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen en laten geleidelijk haartjes in uw wenkbrauw teruggroeien.

Na 4 weken al een duidelijk verschil!
De stamcel techniek gaat ons Permanent Make-up vak sterk veranderen. Elke pigmentatie ziet er gewoon mooier uit met echt haar.

Ecuri Stem Cell Brow Training

Wenkbrauwen met echt haar. Prijs: € 450,-*

Hierin leert u niet alleen de nodige vaardigheden maar verkrijgt u het inzicht om snel te kunnen beoordelen bij wie de behandeling meteen aanslaat en bij wie meerdere behandelingen nodig zijn voor een perfect resultaat.

Deze opleiding wordt gegeven in kleine groepjes van max 5 personen en is iedere eerste vrijdag van de maand. Aanvang van de training: 11:00. U mag 1 model meenemen.

* Inclusief preparaten

 

Ik werk met de pigmenten en methodes van Ecuri. Maar wilde die Stamceltherapie en Scalppigmentatie ook in mijn behandel aanbod opnemen dus maar op cursus.

Ik was erg sceptisch, haartjes die terug groeien?? Eerst zien en dan geloven. Ik zeg tegen Alec; we doen bij mij 1 wenkbrauw met stamceltherapie en dan kijken hoe het verschil zich ontwikkeld. Ook mooi voor mijn klanten om te zien.

Het resultaat is geweldig, één hele volle dikke wenkbrauw en één die gewone minder vol is. Mijn klanten en ik zijn volledig overtuigd van de werking van deze therapie. We kunnen nu wenkbrauwen op maat leveren. Ik zou zeggen Alec, in één woord GEWELDIG!

Adriana Chevallier

permanent make-up specialist, Clinique Chevallier

Meer weten over deze training?

 

Stamcel wenkbrauw pigmentatie training

Permanent make-up wordt nog mooier met eigen haar! Deze behandeling kun je dus tevens combineren met permanente make-up. Wanneer je dit eerst doet heeft de klant gelijk resultaat om het vervolgens nog mooier te kunnen maken met het teruggroeien van eigen haar.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This