Xtreme Ombre Lip pigmenten

Nieuwe generatie lip pigmenten met ongelooflijke retentie in de huid. Minimale afstoot tijdens de genezing. We hebben modellen met bijna perfecte lippen na één behandeling. Xtreme Ombre Lip pigmenten zijn krachtige kleuren, maar hebben allemaal een doorschijnend karakter. Ze genezen niet als een stevig blok in de huid, maar geven een natuurlijk effect. Hoewel dit allemaal Ombre-pigmenten zijn.

Xtreme Ombre Lip techniek

Nude Satin

Zachte roze poederachtige lipkleur, zorgt voor een natuurlijke roze look. Perfecte kleur voor lip correctie met onzichtbaar effect.

Cherry Bumb

Mooi echt rood pigment met een koele ondertoon. Geschikt voor het creëren van een ombre doorschijnend effect. Pigment ziet er misschien donker uit in de fles, maar zorgt voor een zachte uitstraling.

Blushed Autumn

Warme roze kleur voor een zacht lipvormig effect. Dit is de kleur voor mensen met een warme ondertoon die een zacht natuurlijk effect willen: een perfecte nude look. Ook goed om koele lippen op te warmen.

Red Passion

Volledig rood pigment met diepe bordeaux rode ondertoon. Geeft een intense kleur en body aan de lippen. Zal fuchsia ondertoon hebben.

Tropicana

Warm zacht rood pigment met een elegant accent.
Oranje en warme geel/roze ondertoon zullen de zachte koele ondertoon neutraliseren.

Wild Ginger

Warm zachtbruin pigment met duidelijke roodachtige ondertoon. Hoewel de kleur donker in de fles eruit ziet, geeft Wild Ginger een nude effect, waardoor je lippen gewoon natuurlijk mooi worden.

Cool Stop

Dit speciale pigment is gemaakt om natuurlijke hyperpigmentatie (melanine) in de lippen te corrigeren. Het geeft een gelijkmatige huidtint. Elimineer het donkere pigment in de huid.

Sweet Strawberry

Zacht rood met een roze ondertoon.
Perfecte kleur voor aquareltechniek.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This