scalp%2520pigm_edited_edited.jpg

BEHANDELING

NOOIT MEER KAAL!

Ecuri Scalppigmentatie is de nieuwste innovatieve PMU techniek. Speciaal pigment simuleert je eigen haarfollikels.

Het lijkt alsof er weer echt haar is gaan groeien op je kale hoofd. Je creëert een geschoren look. Iedereen denkt dat je je echte haar weer terug hebt. Anders dan bij Permanent Make-up vervaagt scalppigmentatie niet of nauwelijks en blijft zeker 10 jaar aanwezig. Met een flinter dunne naald wordt precies in de haarfollikel een speciaal pigment in de huid gepigmenteerd.
Hierdoor lijkt het net alsof je je haar kort geschoren hebt. Iedereen denkt dat je je haar weer terug hebt. Scalppigmentatie is niet echt pijnlijk en geeft onmiddelijk een mooi en natuurlijk uiterlijk.

Scalp Pigmentation

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost een behandeling?

De behandeling duurt 1,5 uur. Tussen de behandeling en de nabehandeling zit een minimale genezingstijd van 6 weken en maximaal 8 weken.

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor het beste resultaat wordt de behandeling in 4 tot 6 sessies uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het alsof je je haar langzaam weer terug krijgt. Tussen de behandeling zit een genezingstijd van gemiddeld 4 weken.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als je huid heel gevoelig is kan er vooraf een laagje “Emla” verdovingscrème worden aangebracht. Dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.

Kan ik ook mijn littekens van transplantatie laten behandelen?

Littekens camoufleren wij niet met pigment. Dit is meestal geen succes en veel camouflage pigmenten verkleuren na verloop van tijd. Ecuri heeft ook een speciale litteken techniek ontwikkeld om storend zichtbare littekens, veroorzaakt door haartransplantaties, echt te laten verdwijnen. Dit is geen camouflage het litteken gaat echt weg. Dit is de mooiste oplossing en maakt littekens voor anderen onzichtbaar.