Beautiful%20Hair%20Model_edited.jpg

PRODUCTEN

Stemcell Hair Growth

 

Deze lotion is een kruidenoplossing die uw haar sterker, dikker en donkerder maakt. Tevens beschermt de lotion tegen de werking van DHT, de echte oorzaak van haaruitval. Dit resulteert in een volle, vitale haardos. Eerste resultaten zijn al na 6 weken waarneembaar. Dagelijks te gebruiken.

2.png
 
4.png

Scalp Hair Restoration is een geurloze lotion voor de hoofdhuid. Deze lotion maakt uw haar dikker, sterker en vitaler. Dit resulteert in een vollere haardos. Scalp Hair Restoration lotion bevat een aantal sterke, natuurlijke DHT blockers. DHT is de echte oorzaak van haaruitval en dunner wordend haar. Deze lotion bevat pompoenpitolie, saw palmetto en ginseng extract. Het beste resultaat wordt verkregen door Scalp Hair Restoration lotion en de DHT blocker pillen dagelijks te gebruiken. Na ongeveer 6 weken merk je dat je haardos dikker en voller wordt. Veel mensen hebben gemeld dat ook de haaruitval aanmerkelijk minder is geworden. Scalp Hair Restoration werkt zowel bij mannen als bij vrouwen.

 
5.png

De echte oorzaak van bijna al het haarverlies is de gevoeligheid voor mannelijke hormonen. Voornamelijk Dihydrotestosteron (DHT) is een echte killer voor je haar. Mannen kennen het probleem van dunner wordend haar maar ook heel veel vrouwen krijgen door de overgang of pilgebruik meer mannelijke hormonen en hierdoor dunner haar. Als je je haardos echt wilt verbeteren, is het van belang het gehalte van DHT te normaliseren.

 

Ecuri heeft een natuurlijk, plantaardig preparaat ontwikkeld dat vorming van DHT terug in evenwicht brengt. Dit zijn geen hormonen maar kruiden die uw hormoonhuishouding reguleren. Mannen hoeven niet bang te zijn voor verlies van libido. Alle sexuele functies gaan juist beter functioneren, mede doordat DHT-blockers ook de prostaatgroei tegen gaat.

 
3.png

Stem Cell Activation Powder & Lotion wordt gebruikt in een micro Needling behandeling en bevordert nieuwe haar groei. Je ziet na verloop van tijd nieuwe, fijne haartjes verschijnen. Het is belangrijk dat men thuis, elke dag Scalp Lotion gaat gebruiken. Je kan het succes nog verder vergroten door DHT blockers in te nemen. DHT blockers zijn natuurlijke, plantaardige producten die helpen je haar groei te bevorderen en te beschermen.

 
10.png

Plasma Hair is een micro needling
serum wat het bestaande haar weer dikker en voller maakt.

 
1.png