DSCF0688_edited.jpg

SCALP & HAIR

Nooit meer kaal met Scalp pigmentatie!

Kaal worden kan erg vervelend zijn maar gelukkig hoeft dit niet meer met scalp pigmentatie!

Scalp pigmentatie is een permanente make-up techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Het lijkt net alsof u de haarfollikels met daarin kort geschoren haar ziet zitten. Het resultaat is een mooie glad geschoren look over de hele hoofdhuid heen.

 

Ook voor vrouwen met dunner wordend haar is scalp pigmentatie de perfecte uitkomst. We gebruiken een speciaal scalp pigment om een schaduw over de hoofdhuid te maken op de plekken
waar de hoofdhuid door de haren heen schemert. Hierdoor is de hoofdhuid niet meer zichtbaar en lijkt het alsof u weer de volle bos haar van vroeger heeft.

Ekran Resmi 2022-11-01 10.33.19.png

Kan ik ook mijn littekens van transplantatie laten behandelen?

Littekens camoufleren wij meestal niet met pigment. Ecuri heeft een speciale litteken techniek ontwikkeld om storend zichtbare littekens, veroorzaakt door haartransplantaties, echt te laten verdwijnen. Dit is geen camouflage het litteken gaat echt weg. Dit is de mooiste oplossing en maakt littekens voor anderen onzichtbaar.

Voor hoelang blijft de scalp pigmentatie?

Het pigment wat gebruikt wordt tijdens de behandelingen is blijvend maar vervaagd in de loop der tijd. Zeker 10 jaar blijft het pigment zichtbaar in de huid en met een touch-up behandeling kan de scalp pigmentatie weer verfraaid worden.

Ik twijfel of scalp pigmentatie of stemcell therapie wat voor mij is.

U mag altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Tijdens deze intake bespreken we uw wensen, de behandel mogelijkheden en beantwoorden we al uw vragen.

FAQ
Hoe lang duurt de behandeling?

Het is afhankelijk van de grote van het te pigmenteren gebied, hoelang de sessies zullen zijn en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Een sessie kan minimaal 1 uur en maximaal 3 uur duren.
Bij scalp pigmentatie wordt per sessie pigment opgebouwd

in de huid om het zo helemaal op echt haar te laten lijken.
U komt daarom meerdere sessies bij ons.

Gemiddeld wordt scalppigmentatie in 4 tot 6 sessies uitgevoerd met een tussen pose van telkens 4 weken.

Wat zijn de prijzen?

De behandelprijs bedraagt €150,- per uur.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als uw huid heel gevoelig is kan er vooraf een laagje Emla verdovingscreme (zelf meegebracht via de huisarts) worden aangebracht. Dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.

Stemcell Therapie

Ecuri heeft een Micro Needling methode ontwikkeld waarbij personen met dunner wordend haar weer een volle haardos kunnen krijgen. Deze methode geeft bij nagenoeg iedereen binnen 6 maanden dubbel zo veel haar. Het product bevat geen hormonen maar Growth Factors die je eigen stamcellen weer nieuw haar laten produceren.

 

Deze methode heeft succes bij zowel mannen als vrouwen Heel veel mannen krijgen met het verstrijken van de jaren steeds dunner haar. Ecuri Hair Growth Serums stoppen dit proces.

Het haar zal ook geleidelijk dikker worden.

stemcell1_edited.jpg

Before                                              After 4 Weeks                                 After 9 Weeks

Niet alleen mannen kennen dit probleem. Veel vrouwen krijgen dunner haar ten gevolge van de menopauze. De hormoon veranderingen hebben grote invloed op je haar groei. Voor deze vrouwen is Ecuri Hair Growth Serums een echte oplossing. Heel veel mannen en vrouwen hebben hier al heel veel baat bij gehad.