Scalp

Pigmenten

Scalp

Pigmenten

Scalp Pigmenten

Ecuri scalp pigmenten zijn anders van samenstelling dan permanent make-up pigmenten. Ecuri Scalp Pigmenten vervagen namelijk niet of nauwelijks na het genezingsproces. Als de huid eenmaal genezen is blijft het pigment ongeveer 10 jaar messcherp in de huid zichtbaar. Ecuri Scalp pigment zijn ook geen tattoo pigmenten omdat ze op eenvoudige wijze zijn te verwijderen. Scalp pigmenten bevatten ook een speciaal eiwit dat er voor zorgt dat pigment onmiddellijk uit hard als het met bloed in contact komt. Hierdoor blijft het pigment niet alleen beter zitten maar voorkomt het ook dat het pigment uitloopt of dikke stippen veroorzaakt.

Ecuri heeft 2 soorten scalppigmenten ontwikkeld
1: Classic Scalp pigments
2: Razor Scalp pigments

Ben jij een Permanent Make-up professional en wil je aan de slag met een topmerk?

Voor meer informatie klikt u op onderstaande knop, wij nemen dan persoonlijk contact met je op.

Classic Scalp pigments:

Scalp 1

ecuri-classic-scalp-pigments

Zwart-bruin pigment, zonder blauwe undertone.Perfect voor lang haar pigmentatie. Bijvoorbeeld bij vrouwen met donker dunner wordend haar. Geschikt voor follikel simulatie. 100% radiance free, non polair pigment. Non-Glycerine base.

Scalp 2

ecuri-classic-scalp-pigments

Donkerbruin pigment. Koele ondertoon voor schaduw effecten bij donker haar. Lang haar pigmentation en follikel simulatie. Iron oxide pigment. Glycerine base.

Scalp 3

ecuri-classic-scalp-pigments

Donkerbruin pigment. Koele ondertoon. Lichter dan Scalp 2 voor lang haar pigmentatie en follikel simulatie. Iron oxide pigment. Glycerine base.

Scalp 4

ecuri-classic-scalp-pigments

Asblonde tint voor het zacht inkleuren van de hoofdhuid. Geschikt voor blonde en grijze haarkleur. Iron oxide, titanium dioxide pigment. Glycerine base.

Scalp 5

ecuri-classic-scalp-pigments

Donkerbruin pigment, warme ondertoon. Voor lang haar pigmentatie. Iron oxide pigment. Glycerine base.

Scalp 6

ecuri-classic-scalp-pigments

Donkerbruin pigment, warme ondertoon. Voor lang haar pigmentatie en follikel simulatie. Radiance free, non polair pigment. Glycerine base.

Scalp 7

ecuri-classic-scalp-pigments

Medium bruin pigment, warme ondertoon. Voor lang haar pigmentatie en follikel simulatie. Radiance free, non polair pigment. Glycerine base.

Scalp 8

ecuri-classic-scalp-pigments

Licht bruin pigment, warm undertones. Voor lang haar pigmentatie en follikel simulatie. Radiance free, non polair pigment. Non-Glycerine base.

Peach

ecuri-classic-scalp-pigments

Oranje pigment voor correctie van blauw grijze ondertoon. Altijd mengen met ander scalppigment. Radiance free, non polair pigment. Glycerine base.

Razor Scalp Pigments:

Razor Scalp Pigments creëren een geschoren effect. Deze pigmenten zijn gemaakt voor mannen die het hoofd geregeld scheren of millimeteren met de tondeuse. Om het effect van de Razor Scalp Pigment te begrijpen, moet je kijken naar een man pas geschoren man. Het maakt niet uit wat het baard kleur van de man is, zwart, zilvergrijs, bruin, of rood. Als de huid is geschoren ziet de kleur van de baard er altijd zilvergrijs uit. Deze geschoren look, heeft altijd een zwart en grijze toon. Dit is de kleur van de haarfollikel. Deze heeft altijd een grijs en zwarte ondertoon. Het is ook belangrijk om te weten dat grijs en zwart de zelfde kleurpigment zijn. Grijs is een verdunning van zwart. Als je zwart pigment met water verdunt, ontstaat automatisch een pigment met een grijze toon.

Dit gebeurt ook als een deel van het zwarte pigment door de huid wordt afgestoten, er ontstaat een grijze toon. Hoe diep het pigment in de huid is geplaatst is ook belangrijk voor de uiteindelijke kleur/toon van het pigment in de huid. Scalppigmenten moet diep in de huid worden geplaatst. In het onderhuidsvetweefsel dat dicht tegen de schedel aanligt . Hoe dieper het pigment in de huid geplaatst is, hoe koeler de kleur zal zijn.

Ecuri Razor Scalp pigments zijn 100% radiance free (non polair). Het zijn pigmenten op basis van koolstof (carbon), volledig veilig farmaceutische kwaliteit. Deze pigmenten bevatten geen glycerine. Zij kunnen niet worden gemengd met reguliere, glycerine, pigmenten.

Ecuri heeft 11 verschillende ‘shades of black’ voor een echte ‘a shaven Look’. Al deze pigmenten bevatten hetzelfde zwarte pigment. Deze pigmenten zijn gecorrigeerd voor blauwe ondertoon. Numbers 20 tot 30 refereren aan de hoeveelheid zwart pigment.

Razor Gray/Blue corrector

Dit is een speciaal pigment voor het corrigeren van grijs en blauwe ondertonen. Dit pigment is speciaal geformuleerd voor Razor Pigments Gray/Blue Corrector bevat geen glycerine. 100% radiance free (Non polair).

Scalp 1.1
Bijna zwart scalp pigment, speciaal ontwikkelt voor de getinte en donkere huid. Geneest net als Razor Pigment, heel scherp en crispy in de huid zonder blauwe ondertoon.

Scalp 1.2
Brown-Zwart scalp pigment, speciaal ontwikkelt voor de getinte en donkere huid. Geneest net als Razor Pigment heel scherp en crispy in de huid zonder blauwe ondertoon. Scalp 1.2 is iets lichter dan Scalp 1.1.

Voor

Na

Share This