STRIAE

Weg met die striae

STRIAE

Weg met die striae

STRIAE ECHT VERWIJDEREN

Ecuri heeft  fractionaltechniek ontwikkeld waarmee striae eindelijk behandeld kan worden. Deze techniek is nu al jaren toegepast met zichtbare resultaten.

De Fractionaltechniek zorgt er echt voor dat de striae al na één behandeling duidelijk minder zichtbaar is.

Fractional techniek maakt gebruik van het speciale Ecuri–Permanent Make-up apparaat en de fractional needles. In plaats van pigment wordt er nu behandeld met hyaluronzuur, specifieke vitamine B of histamine oplossing. De striae wordt dus niet ingekleurd maar vervaagt stapje voor stapje met elke behandeling.

WAT IS STRIAE

Striae kenmerkt zich vaak door witte lijnen in de huid. Bijna alle vrouwen worden geplaagd door deze ontsierende strepen. Veel mannen hebben er ook last van. De striae is meestal ontstaan doordat de huid te snel is uitgerekt. Dit kan het gevolg zijn van snelle groei in de pubertijd maar ook zwangerschap en sporten zijn bekende oorzaken. Heel veel mensen hebben er alles voor over om van hun striae af te komen.

2 SOORTEN STRIAE

Ecuri onderscheidt twee vormen van striae: harde en zachte striae. Harde striae vindt u meestal op de benen en armen, op de buik onder de navel en op de billen. Zachte striae bevindt zich meestal rond de navel, in de zij en op de borsten.

Beide soorten dienen verschillend te worden behandeld. Niet alleen de behandelmethode is verschillend, ook de preparaten waarmee wordt gewerkt, worden afgesteld op de aard van de striae.

Evelien Leijten, schoonheidsspecialiste van het jaar 2010 en eigenaresse van Résidence de Beauté, wordt behandeld aan haar striae op haar bovenbenen. U kunt zien hoe de storende witte lijntjes in enkele behandelingen wegtrekken.

Ga naar website http://vimeo.com/49225219 en voer de code in die u van ons heeft gekregen.

Wil je een afspraak maken ? Neem dan contact met ons op! Bel 010 450 77 90 of mail naar info@ecuri.com.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This