WIMPER PERMANENT

Wimper permanent, een mooie curve in je wimpers

WIMPER PERMANENT

Wimper permanent, een mooie curve in je wimpers

WIMPER PERMANENT

Wimper permanent geeft blijvend een flinke mooie curve in je wimpers. Wat je ook doet, of je nu lacht of huilt van geluk, je wimpers houden hun perfecte krul.

In een korte behandeling worden kleine wimperkrulrollers in jouw wimpers geplaatst. Hierover wordt een speciaal ontwikkeld wimper permanent vloeistof aangebracht. Deze moet minimaal 10 minuten intrekken. Vervolgens wordt een neutralisatie vloeistof opgebracht. Als je daarna de rollers uit doet, blijft de perfecte curve aanwezig.

De natuurlijke levenscyclus van je wimpers is ongeveer 4 tot 6 weken. Daarna groeien er weer gewoon nieuwe wimpers. Wimper permanent blijft in de gehele levenscyclus aanwezig. Je hebt er dan ook 4 tot 6 weken plezier van!

GEBRUIKSAANWIJZING

  1. De ogen goed reinigen met Demaquillant pour les Yeux van Alexandre Fabelle.
  2. Wanneer de ogen vrij van vet zijn, een dun lijntje EYELASH PERM GLUE op het ooglid aanbrengen.
  3. Afhankelijk van de wimperlengte een geschikt wimperrollertje kiezen (dunne rollers voor korte wimpers, grote rollers voor langere wimpers).
  4. Op de rollertjes EYELASH PERM GLUE aanbrengen. Vervolgens de wimpers om de rollertjes heen krullen. Des te beter de wimpers om de rollertjes worden gekruld, des te mooier zal het permanent bij de cliënt (blijven) staan.
  5. CURL-GEL uit de ampul tot aan de haarinplant aanbrengen en 15 minuten laten intrekken. Voor het beste resultaat ogen afdekken met cellofaan of rode lamp gebruiken.
  6. Na 15 minuten de overtollige CURL-GEL met een tissue verwijderen en vervolgens met watten-tip de neutralisator aanbrengen.
  7. 15 minuten hierna de wimpers met lauw water reinigen. De EYELASH PERM GLUE lost langzaam op in water waardoor de rollertjes gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

BELANGRIJK

Wimpers verven en wimpers permanenten mogen met elkaar worden gecombineerd maar wel in de juiste volgorde: eerst permanenten en pas daarna verven!

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

Contact
Lisbaan 15
2908 LN Capelle aan den IJssel
The Netherlands
E-mail: info@ecuri.com
Tel: 010-4507790
KvK 24173299
BTW NL007180871B01

logo-ecuri-permanent-make-up

Share This